WIENER Testfásli

wiener-testfasli-wiener-testtekercseles

WIENER aromaterápiás testfáslizás módszere egy hideg-meleg effektuson alapul. Az Aromawickel hatóanyagban éterikus olajok, mint az eukaliptusz, brosmenta, menthol, és rozmaring erős hiperemizálóhatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására testben belső hideg érzés lép fel. Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, amelynek nagy részét a kezelésidőtartama alatt a felszínhez közel eső rétegeiben tartjuk. Így a szervezet  mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagot annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Ennek következtében  az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal ég el a fölös zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel.

Kevesen tudják, hogy a napi kalóriaszükséglet 70 – 80 %- át a test csak arra használja hogy, az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt(testhőmérséklet) állandó szinten tartsa!

 

 

 

 

 

 

 

 

wiener testfasli, wiener testtekercselesEz azt jelenti, hogy minden más testi folyamathoz, mint az emésztéshez, az anyagcseréhez, napi munkavégzéshez, ezzel összehasonlítva csak csekély energiára van szükségünk. Ez az oka annak, hogy az aromaterápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén.

Sikereink közé tartozik, hogy a technológia elő – és utó kezelő anyagainak hatására a lógó has, ill. haskötény vagy általában nagyon laza szövetek a célzott kezelések hatására csodálatos mértékben vissza feszesednek, a bőr csodálatosan puhává, selymessé, és rugalmassá válik.

Elérhető eredmények:

  • Súlycsökkenés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás azonnal centiméterekben mérhető.
  • A problémás területek területek célzott salaktalanítása és méregtelenítése az ozmózis effektusnak és az illóolajok hatásának köszönhetően.
  • salakanyagok távozása a nyirokrendszeren keresztül az aromaterápia és a NYOMÓFÁSLI hatására.
  • Jelentős bőr-és szövetfeszesség érhető el a kezelt területeken az egész kezelési mód és a fásli célzott elhelyezése által.

 

Kinek nem javasolt a kezelés?

– Epilepszia – Közvetlenül  műtétek, súlyos betegségek után
– Rákos elváltozások, vagy azok gyanúja – Szívproblémák esetén
– Terhesség alatt – Keringési, vagy légzési problémák esetén
– Szoptatás alatt – Magasvérnyomás esetén
– Menstruáció ideje alatt – Lázas, vagy influenzás megbetegedések esetén

Az alakformálási szakértő tanácsa az aromaterápiás testkezelés mellé:

  • 3 órával a kezelés előtt ne együnk szilárd ételt, egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakodott tartalékokat égeti el!
  • Fogyasszunk legalább napi 2,5 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet, méregtelenítő teákat (Mate indiai zöld tea). Alkoholt, szénsavas italokat azonban egyáltalán ne fogyasszunk! A méregtelenítő folyadék mennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja lebontani a tárolt zsírokat.
  • Kúraszerű használata (8 – 14 alkalmas kúrák) heti 2 -3 alkalom, ha  nem kombináljuk a kezeléseket, ha igen heti egy alkalmat tanácsolok.
  • A kezelés után 3-5 óráig ne tusolj.
  • közvetlenül a kezelés után ne menj tűző napra
  • Tudatos táplálkozással segítheted elő az eredményt.
de_DEGerman