• 8315 Gyenesdiás Kossuth Lajos utca 86.
  • H-P 7.00 - 18.00

Lipolézeres zsírontás és feszesítés

Lipolézeres zsírontás és feszesítés

lipolaser-1
lipolaser-img-3

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS - Méretcsökkenés már 2 hét után

Lipolézer Gyenesdiás

A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 650 nm-es lézerrel rombolja le a mélyen lévő zsírsejteket, felszakítja a sejtmembránt a zsírt trigliceriddé alakítja, mely távozik a testből.

 

A lipolézeres alakformálás segítségével gyors és látványos eredményeket érhetünk el, 2-3 hetes, úgynevezett túrbó kúrák alkalmazásával, melyeknél szigorú szabályok vannak, de akár 6-9 cm-es körméret csökkenés is lehetséges.

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

HOGYAN MŰKÖDIK A LIPOLÉZER?

A lézer liposzómák alacsony lézerenergiát bocsátanak ki, kémiai jeleket generálnak a zsírsejtekben, lebontják a tárolt triglicerideket szabad zsírsavakba és glicerinekbe, és felszabadulnak a sejtmembránban lévő csatornákon keresztül. A zsírsavakat és a glicerint ezután a szervezet körül szállítják a szövetekbe, felhasználva őket az anyagcsere során, hogy energiát hozzanak létre. A zsírsav felszabadulásának folyamata a test természetes reakciója, amikor a szervezetnek tárolt energiatartalékokat kell használnia, így a LipoLézeres kezelés nem okoz természetellenes reakciókat a szervezetben, és nem befolyásolja vagy károsítja a bőrt, az ereket és a perifériás idegeket. A kezelés utáni kivezető kezelés, mely akár lehet egy InfraslimX vagy HIEMT  biztosítja a teljes anyagcserét, és eltávolítja a szabad zsírsavakat a szervezetből.

Mely területeken alkalmazható?

  • Csípő
  • Has
  • Hát
  • Fenék
  • Toka
  • Vádlik
  • Karok
  • Combok

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY A ZSÍRBONTÁS, MELY A PROBLÉMÁS TERÜLETEKEN NYÚJT SEGÍTSÉGET: CSÍPŐN, HASON, HÁTON, FENÉKEN, COMBOKON, KAROKON, TOKÁN.

01

A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia. Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen.

A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára, továbbá a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket.

Tartós zsírszövet csökkenés, Intenzív cellulitisz redukció, Feszesebb és rugalmasabb bőrszövet, Definiáltabb testkontúr.

A kezelést követő 3 napban tilos cukor és nagy mennyiségű szénhidrát bevitele a szervezetbe; Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges. Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését; Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra; Súlyfelesleg esetén életmód változtatás betartása szükséges. A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető, így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.

hu_HUHungarian