Dr. Juchheim

Dr. Juchheim gyenesdias

Dr. Juchheim bio effekt

Egyedülálló luxus

Innovatív biotechnológiával készült, peptideket és őssejteket tartalmazó német kozmetikum

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

Dr. Juchheim

Ha gyors eredményeket akarsz, akkor jó helyen jársz

Neked ajánlom a Dr. Juchheim által kidolgozott kezeléseket és készítményeket, ha az alábbi pontok közül bármelyik igaz Rád, és látványos eredményeket akarsz elérni:

 • Szeretnéd visszaforgatni az idő kerekét és kisimítani a ráncokat.
 • Megoldást keresel a karikás, a ráncos, vagy duzzadt szemkörnyékre.
 • Újból fiatalos, ragyogó bőrt és tekintetet szeretnél.
 • Ha ekcémával küzdesz, de nem találod a megoldást.
 • Ha ráncos a nyakad, vagy a dekoltázsod barázdáit feszesítenéd.
 • Aki cellulitra, terhességi csíkra, lógó bőrre keresi a megoldást.
 • Ha nem akarsz szike, vagy kés alá feküdni.
 • Ha hegeket szeretnél eltűntetni (pl. akne utáni heg).
 • Ha megnyúlt a felkarodon a bőr.
 • Bármennyit tornázol, de a hasadon kinyúlt bőrt nem tudod eltűntetni.
 • Ha zsírréteg van a hasadon vagy hátadon, de nem tudsz megszabadulni tőle.

 

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

Mit lehet tudni a Dr. Juchheim hatásmechanizmusáról?

Dr. Juchheim által kidolgozott metódus, illetve kozmetikai készítményeinek titka a természetes hatóanyagok és az innovatív biotechnológia tökéletes szintézisében rejlik, amelyet az ayuvédikus gyógyító filozófia és a holisztikus szemlélet vezérel.Az összetevőket nagy körültekintéssel választják ki (növényi kivonatokat és válogatott ásványokat alkalmazva), melyeket úgy válogatnak egymás mellé, hogy azok szinergikusan erősítsék egymás hatását.

Dr. Juchheim innovatív kozmetikai termékeivel gyors és látványos, hosszan-tartó hatást biztosító kozmetikai kezeléseket és otthoni kozmetikumokat tesz elérhetővé.

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

Dr. Juchheim

Dr. Juchheim szemlélete

A több, mint 35 év szakmai tapasztalattal rendelkező és nemzetközileg elismert dr. Juchheim mindig arra törekedett, hogy a távoli országok tradicionális gyógyító művészetének kombinációját ötvözze a legújabb technológiákkal.

Hosszú évekig tanulmányozta az indiai ayurvédikus rendszert,  beutazta egész Ázsiát és Afrikát, és az ott fellelhető gyógynövények lenyűgöző hatásának kutatásába fogott.

A hagyományos gyógyítási és ápolási módszerek kidolgozásán túlmenően, a tudomány és a kutatás jelenlegi állását mindig beillesztette a fejlesztésekbe. Orvostechnikai, biotechnikai fejlesztéseinek köszönhetően született meg az ayurvedikus kozmetikai és anti-aging termékpalettája.

Dr. Jürgen Juchheim holisztikusz szemlélettel dolgozik: az általa kifejlesztett kozmetikumok úgy működnek, mint a legösszetettebb zenekarok, amelyekben a kiválasztott hatóanyagok mennyiségei és arányaik tökéletesen összehangolva képesek egyedi látványos hatást produkálni. Az összetevők arányainak kis változtatása is megbontja a harmóniát, megszünteti a hatást.

Ha saját szemeddel látod a hatást, akkor azonnal elhiszed, hogy a tudomány és a művészet közötti határ átlépésre kerül.

01

Dr Juchheim Bye Bye Age krém

Bye Bye Age krém – Detox Progerin – Stop Aging

A legújabb tudományos eredmények szerint a bőr öregedési folyamatát nagyrészt egy progerin nevű mérgező fehérje okozza. A ByeByeAge 24 h Day&Night Cream egy természetes, titkosított és szabadalmaztatott anti-progerin komplexet tartalmaz, amely hatékonyan lecsökkentheti a sejtek progerinszintjét a fiatalos szintre.

A Bye Bye Age krém segítségével a bőr öregedő sejtjei regenerálódhatnak, és az öregedés minden jele, mint például a durva bőrfelület, a ráncok, a vonalak, a fáradt, beesett és megereszkedett bőrfelületek, valamint az öregségi foltok hatékonyan leküzdhetők.

A progerin a napozás, dohányzás és stressz következtében, illetve az életkor előrehaladtával fokozatosan felhalmozódik a bőr sejtjeiben. Már kis mennyiségű progerin is képes lebontani a bőr alatti zsírszövetet, elpusztítani a kollagént és az elasztint, és károsítani a felhám keratinocitáit. Ennek eredményeképpen a bőr érdessé válik, ráncok és vonalak alakulnak ki, a bőr elvékonyodik és petyhüdtté válik, a bőrfelületek megereszkednek és lógni kezdenek, valamint az öregedési foltok is láthatóvá válnak.

A bőrsejtek progerin-tartalma az életmódtól és a táplálkozástól függően évente 1-3%-kal nő. A mérgező progerin a kor előrehaladtával egyre jobban felhalmozódik a sejtekben, és drasztikusan felgyorsítja az öregedési folyamatot.

Dr. med. Jürgen Juchheimnak most sikerült kifejlesztenie egy természetes, titkosított és védelem alatt álló anti-progerin komplexet, amely hatékonyan lecsökkenti a bőrsejtekben lévő progerint a fiatalos szintre. Az öregedési folyamatot végre tartósan késleltethetjük, és az öregedés jeleit hatékonyan leküzdhetjük. A bőr teljes mértékben helyreállítható és regenerálható.

Csak akkor érhető el hosszú távon fiatalosabb, tisztább, feszesebb és simább bőrkép, ha a sejtek progerin-tartalmát a sejtek saját méregtelenítő rendszerének aktiválásával fiatalos szintre csökkentjük. A toxikus progerin csökkentésével a bőr öregedésének kiváltó oka, nem pedig tünetei ellen vesszük fel a harcot.” Dr. med. Jürgen Juchheim

𝗗𝗿. 𝗝𝘂𝗰𝗵𝗵𝗲𝗶𝗺 𝗕𝘆𝗲 𝗕𝘆𝗲 𝗔𝗴𝗲 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝗔𝗴𝗲𝗶𝗻𝗴 𝗞𝗲𝘇𝗲𝗹é𝘀 18.900 Ft

60 perces kezelés, azonnal feszesítő hatóanyagokkal.

Innovatív biotechnológia kozmetikum a látványos, és hosszan-tartó hatásért.

 

 

 

𝗗𝗿. 𝗝𝘂𝗰𝗵𝗵𝗲𝗶𝗺 𝗧ű 𝗻é𝗹𝗸ü𝗹𝗶 𝗔𝗿𝗮𝗻𝘆𝘀𝘇á𝗹 𝗸𝗲𝘇𝗲𝗹é𝘀  1 alkalom   26.900 Ft

𝗗𝗿. 𝗝𝘂𝗰𝗵𝗵𝗲𝗶𝗺 𝗧ű 𝗻é𝗹𝗸ü𝗹𝗶 𝗔𝗿𝗮𝗻𝘆𝘀𝘇á𝗹 𝗸𝗲𝘇𝗲𝗹é𝘀  4 hetes program csomag  (4 alkalom, heti 1x ) 96.000 Ft

3D hatás” aktiválása

A kozmetikai ipar rendkívüli innovációja a lipofil részekkel rendelkező növényi hatóanyagok felfedezése, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe is képesek lejutni és hatásukat kifejteni, ami addig nem volt lehetséges.

Dr. Juchheim ezt a módszert tovább gondolva arra a következtetésre jutott, hogyha a  lipofil komponenseket ötvözi a sejtaktiváló és keringésjavító hatóanyagokkal ezek így bejuthatnak a bőr kötőszöveti rétegeibe is, ahol kifejthetik a hatásukat. Így lehetségessé vált olyan hatóanyagok a bőr mély rétegeibe való lejuttatása amelyek komoly változást tudnak előidézni pl a zsírbontó és a keringést (nyirok- és vérkeringést is) aktiváló (pl. kollagén termelődést) hatóanyagok, amellyel látványos körméret csökkentés és bőrfeszesedés tud létrejönni.

Ezt az egyedi „3D hatást” használta fel Dr. Juchheim a kozmetikumaiban. A kozmetikumok hatása már az első alkalmazás után látható!

 • Percek alatt eltűnnek a szemkörnyéki ráncok
 • Egy órán belül már látható a cellulitos bőr felszínének javulása
 • Három hónap folyamatos használata során teljesen átstrukturálják a bőrt Dr. Juchheim kozmetikumai
 • A hatás a fogyasztó krémek használatával centiméterekben mérhető ( pl. a comb, vagy a has körfogatának csökkenését, de a bőrminőség javulása is szembetűnő).

 

A hatás a fogyasztó krémek használatával centiméterekben mérhető (pl. a comb, vagy a has körfogatának csökkenése, és a bőrminőség javulása is szembetűnő).

A Dr. Juchheim termékek főbb hatóanyagai

A bőrünket ha kívülről és belülről is táplájuk, a készítmények egymás hatását szinergikusan felerősítik, így valódi metamorfózisban lehet részünk.

Guggul fa (Commiphora mukul)

A nyugati indiai guggul fa (indiai mirha) évezredek óta gyógynövényként működik Ayurvedában. A Guggul fa gyantáját az Ayurvéda-ban különösen zsír-anyagcsere-rendellenességek kezelésére használják. A nyugati orvoslás megerősítette a gyanta koleszterinszint-csökkentő hatását. A fő hatóanyagok a szteroidok, az úgynevezett guggul-szteronok.

A hatásos kozmetikumokban a Guggul gyanta aktív alkotóelemei teljesebb, szebb ajkakat, simább bőrt és szép, rugalmasabb hatást biztosítanak a bőrnek.

Őssejtek

Az emberi őssejtek az epidermiszben vannak, ahol új, friss bőrsejteket termelnek, és biztosítják a bőr állandó regenerálódását. Az életkorral a dermális őssejtek gyengülnek. A speciálisan termesztett növényi őssejteket csempészik be a bőr őssejtjeibe annak érdekében, hogy újra illeszkedjenek hozzájuk. Úgy képzeld el mintha felébresztenéd a fáradt bőrsejteket. Mivel abban a pillanatban, amikor a növényi őssejt rákapcsol a bőr őssejtére, felébreszti és újra kezdődik a sejtek megújulása.

Ilyen módon a bőr regenerálódhat az őssejtekből, és az arc hosszabb ideig frissnek és egyenletesebbnek tűnik . Az öregedés jeleit késleteti.

Peptidek

A peptidek természetesen előfordulnak a bőrben és a testben. Több aminosavból állnak (a test fehérje építőkövei). Sokféle peptid létezik, amelyek szintén nagyon eltérő funkcióval rendelkeznek. A kozmetikumokban gyakorlatilag a peptidek meghúzzák a bőrt, feszesítik, serkentik a kollagén és elasztin szintézisét, elősegítik a sejtek regenerálódását és aktiválják a bőr regenerálódását.

Dr. Juchheim a peptidek intenzív kutatásába kezdett. A tanulmányok kimutatták, hogy egyes peptidkombinációk antioxidáns hatással rendelkeznek, simítják a ráncokat, frissebbé és fiatalabbá teszik a bőrt. A peptidek nagy szerepet játszanak a hatásos kozmetikumokban, és jelentősen hozzájárulnak a Dr. Juchheim-módszerhez.

A Dr. Juchheim webshopon regisztráció után lehet vásárolni. Az első vásárlás előtt kérj időpontot konzultációra, hogy összeállítsuk a bőrtípusodnak megfelelő otthonápolási csomagodat.

2019-ben Dr. Jürgen Juchheim 35 éves tapasztalattal rendelkező bőrgyógyász által létrehozott, német bőrápolási márka. Termékeik az ókori Ayurveda ismeretein alapulnak, céljuk pedig, hogy a használatukkal elkerüljék a kozmetikai sebészet területén végzett orvosi beavatkozásokat. Termék kínálatukban bőr, test, hajápolási , arctisztító, fényvédő, vitamin illetve étrendkiegészítő és smink termékek is találhatóak, de leginkább az anti-aging hatású készítményeikre helyezik a hangsúlyt.

hu_HUHungarian