Kavitációs zsírbontás

kavitacio-budapest
ultrasound-cavitation

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

Ultrahangos Kavitáció

Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak. A kezelés teljesen fájdalommentes, és tudatos táplálkozás mellett kúraszerűen alkalmazva igen látványos eredénnyel jár. Általánosságban elmondható, hogy egy kúra az adott területen 1–2 ruhaméret csökkenést eredményezhet.U

 • Nem fájdalmas, nem jár semmilyen sebészeti beavatkozással
 • Tartós méretcsökkenés várható
 • Nem kell érzéstelenítés

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

Mire kell figyelni?

Minimum 2,5 liter folyadék(víz, tea) meg kell inni naponta, ellenkező esetben nem indul be az a szintű anyagcsere folyamat, amely szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.
Előnye: hely specifikusan dolgozunk, ezért kizárólag a kívánt terület méretét csökkenthetjük.
Aki nem képes meginni legalább 2 liter folyadékot,  nem fogja elérni a kívánt hatást, mert nem indulnak be azok a kémiai folyamatok a szervezetben, amely a nyirokáram segítségével távoznak a szervezetből a méreganyagok.

Kezelhető területek:

 • Has
 • Comb
 • Csípő
 • Fenék
 • Kar
 • Derék

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hogyan készüljek a kezelésre?

 • Ne egyen a kezelés előtt egy órával! Táplálkozzon egészségesen és változatosan, kerülje a túlzottan zsíros, cukros és túlzottan fűszeres ételek fogyasztását! Lehetőség szerint válasszon kalóriaszegény kiegészítő diétát!
 • Testkezléskor szabaddá kell tenni a kezelendő részt, ezért lehetőség szerint hozzon magával bikinit!
 • A kezelés után gondoskodjon megfelelő mennyiségű folyadék bevitelről!
 • Intenzív testmozgással, InfraslimX-el tovább fokozható a kavitációs kezelés eredménye, mivel így tovább javul a mikrocirkuláció és élénkül a nyirokkeringés.

Biztonságos –e a kezelés?

Igen, a kezelés teljesen biztonságos. A kezelés kimondottan a lerakódott zsírsejteket célozza, tehát a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül nyújt látványos és maradandó eredményeket.

Milyen eredményekre számíthatok? Egy kezelés általában kezelés hány centi csökkenést jelent?

Az optimális ( látható és érezhető ) eredmények eléréséhez érdemes végigcsinálni legalább egy kúrát (10 alkalom), és fontos betartani a kezelés utáni teendőket is!  Valamint fontos a rendszeresség, hiszen a konzultáció alkalmával készített személyre szabott kezelési ütemterv is azt a célt szolgálja, hogy mihamarabb elérhessük a kívánt eredményeket.

Általánosságban elmondható, hogy  egy-egy kezelés alkalmával egyéni adottságoktól függően 1,5 -2,5 cm körméretcsökkenés is elérhető de akár több is, amennyiben életmódváltással is párosul. Alakformáló feszesítő kezeléssel, vagy rádiófrekvencia kezeléssel tovább fokozhatók eredmények, azaz még tömörebb és feszesebb lesz a kezelt rész.

Fájdalmas –e a kezelés?

Nem, a kezelés teljesen fájdalommentes. Enyhe melegségérzet és bizsergés vagy ciripelő hang tapasztalható a kezelés első és második fázisában.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kezelés területtől függően általában 30-90 perc alatt elvégezhető. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységhez. Egy-egy terület kezelése akár ebédszünetben is megoldható.

A test bármely része kezelhető?

Igen, a test bármely része kezelhető: (belső comb, külső comb, popsi, térd, has, derék, oldalrész, felkar, toka, stb.).

Napozhatok a kezelés előtt/után?

Igen! A kezelés eredményét nem befolyásolja a bőr színe. Nyugodtan lehet napozni, szoláriumozni a kezelések előtt vagy után is.

Nincs szükségem zsírbontásra, de elkelne némi feszesítés hastájékon és a dekoltázsomon. Lehetséges külön feszesítő kezelést kérni?

Igen, van rá mód, ugyanis a speciális gép kezelőegységei külön-külön is működtethetőek. Az állapotfelmérés során szakemberük személyre szabott kezelési tervet készít Önnek, hogy mihamarabb elérhesse a kívánt eredményeket.

Egészségesen táplálkozom és rendszeresen mozgok, mégis vannak olyan helyek ahonnan bármit is csinálok, nem megy le az a kis felesleg. Jó lehet számomra ez a kezelés?

Igen. Dicsérendő hogy elszánt, szeretné szebbé tenni az alakját és helyes életmóddal megőrizni az egészségét. Speciális gépünk kezelőegységei külön-külön is működtethetőek, ezért az Ön igényeinek megfelelően célzottan tudjuk kezelni a problémás területet.

Mikor láthatom a kezelés eredményét?

Rögtön a “beindító” kezelések után! A kavitáció intenzív alakformáló -körméretcsökkentő kezelés nemcsak centiméterekben mérhető eredményeket hoz, (mivel a lerakódott zsírsejteket szétrobbantja és rádiófrekvenciával feszesíti a bőrt miközben serkenti a nyirokkeringést és méregtelenít) hanem gondoskodik a kezelt terület feszességének visszaállításáról is, a narancsbőrt pedig elsimítja. Tehát a kezelt felületen nem lógósodik meg a bőr, hanem láthatóan sokkal feszesebb lesz. Akár már az első kezelés után látható és érezhető az eredmény, természetesen egyéni tényezőktől függően.

Az a problémám, hogy hormonkezelés miatt a zsír nálam az izomszövet közé rakódott le. Pont emiatt plasztikai sebészeti úton hagyományos zsírleszívással nem lehet leszedni az engem zavaró zsírpárnákat. Segíthet rajtam a kezelés?

Igen! Speciális gépünk többféle programmal van ellátva, így kifejezetten az Ön egyéni adottságaihoz tudjuk beállítani a gépet. Izomszövetek közti zsírokat is hatékonyan el tudunk távolítani non-invazív módon, azaz műtét nélkül és gyógyulási idő nélkül. Tapasztalataink azt mutatják, hogy már az első beindító kezelések után nagyon látványos eredményekre számíthatunk.


Nekem a cellulit eltüntetés a legfontosabb. Jó lehet nekem a kezelés?

A bőr és a szövetek mikrokeringése már az első kavitáció kezelés után javul, így a bőr is feszesebbé válik, és fokozatosan kisimulnak a narancsbőr jellegzetes bemélyedései. Pozitív hatásként jelentkezik a kollagén és elasztikus rostok rugalmasságának fokozása, így minden kezelést követően tűnnek el a narancsbőr látható és zavaró jelei. Eredményként látványosabb simább, feszesebb bőrre számíthatunk.

hu_HUHungarian