• 8315 Gyenesdiás Kossuth Lajos utca 86.
  • H-P 7.00 - 18.00

HIEMT Elektromágneses Alakformálás

HIEMT Elektromágneses Alakformálás

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

HIEMT Elektromágneses Izomstimuláció

A vadonatúj technológiával a HIEMT PRO géppel nagyon látványos szupergyors izomtömegnövelést, és zsírcsökkenést lehet elérni rövid időn belül! 1 kezelés alatt 20-30 ezer magas intenzitású elektromágneses impulzus éri a kezelendő területet ami megegyezik az izmok összehúzódásainak számával, így megfelel például 20.000 guggolás vagy felülés gyakorlat elvégzésével!

A HIEMT készülék a 2019-es megjelenése óta rengeteg nemzetközi díjat nyert el a testkezelő eljárások között, amivel a legrövidebb idő alatt lehet elérni látványos és tartós eredményt.

  • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
  • Törzs izmainak erősítésére
  • Petyhüdt kar feszesítésére
  • Fenékemelésre
  • Combizmok erősítésére, comb térfogat-csökkentésére
  • Szétnyílt hasizom kezelésére

HIEMT TESTKEZELÉS

Erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk!

Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere is gyorsul. A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt.

Szülés utáni szétnyílt hasfal/hasizom

SZÉTNYÍLT HASIZOM KEZELÉSE

A HIEMTONE kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a HIEMTONE lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már négy kezelés után is rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén. Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló Stúdió

HOGYAN MŰKÖDIK A HIEMT TECHNOLÓGIA?

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt. Jól hangzik igaz?

Az izomrostok száma születéskor meghatározott, így az edzések hatására a rostok száma nem nő, csupán a meglévők vastagodnak és formásodnak. A gép által nyújtott extrém impulzus lehetővé teszi, hogy az izomrostok sokkal nagyobb terhelésnek legyenek kitéve, mint egy általános edzés során, melyre a szervezet úgy reagál, hogy erősebb és nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet miatt több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!
Látványosan feszesebb, tónusosabb testet eredményez mindössze már az első kezelés után!
Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Ennek a nagy erőkihatásnak köszönhetően azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, hiszen soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára. Ez sokként éri a zsírsejteket , nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően zsírszövet is csökken!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Világszerte növekszik az elégedett ügyfelek száma, hisz a gép gyors eredményt produkál, mely látványos izomépülést eredményez.

hu_HUHungarian