VelaPro

velapro gyenesdias lpg
vela2

InfraslimX Gyenesdiás Alakfromáló Stúdió

Velapro Vákuumos test és arc kezelés

Zsírbontás, alakformálás hason, combon, fenéken, háton.

A VelaPRO kombinált alakformáló gépünkben 4-féle technológia és kezelési módszer egyszerre van jelen. Ezek a technológiák egymást erősítik, így hatékonyabb és gyorsabb eredményt érünk el az alakformálásban!
A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.
vákuum megemeli a bőrt, így a rádiófrekvenciás energia a zsírbontó hatását sokkal jobban és nagyobb területen tudja elvégezni. A beépített motorizált görgőkkel masszírozunk, ami fokozni tudja a zsírbontást és gondoskodik arról, hogy a nyirokkeringésünket serkentse. A fejbe beépített lágylézer pedig a sejtjeinkre gyakorol élénkítő hatást, így gyorsítva a kezelt területen a sejtmegújulás!

Milyen cél elérésében segít ez az alakformáló kezelés?

  • Méretcsökkentésre és zsírbontásra
  • Striák kezelésére
  • Bőrfeszesítésre
  • Bőr állagának javítására
  • Cellulit kezelésére

InfraslimX Gyenesdiás

Velapro– műtét nélküli alakformálás

A Velapro olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredménye a látványos körméret és cellulit csökkenés a test legproblémásabb területein. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a napi tevékenységhez, nincs gyógyulási idő. A Velapro fájdalommentes, biztonságos és hatékony orvosi eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére. Velapro rendszer egyedülálló forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve – mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a negatív nyomásterápia és a manuális masszázs- többszörözi azok hatását.

4 technológia – 1 készülékben – 1 kezelésen belül – 1 óra alatt

  • Cellulit látványos csökkenése
  • Jelentős körméret csökkentés
  • Hatékony alakformálás
  • A bőrfelszín kisimultabb

InfraslimX Gyenesdiás Alakformáló stúdió

Hogyan működik?

Négy technológiát egyesítő Velapro rendszer egyedülálló, szinergikus (együttes) hatást fejt ki a lágyszöveti zsírdepókra, zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A Velapro rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve – mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fény energia, a pulzáló vákuumterápia és a kezelőfej görgői által létrehozott manuális nyirokmasszázs – többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot. A Velapro fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedő hatékonyságú orvos esztétikai eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére a test legváltozatosabb zónáin.

Amikor megérkezel az első konzultációra, szakemberünk megvizsgálja a kezelendő területeket, és Veled közösen összeállítja az optimális kezelési programot. Figyelembe vesszük aktivitásod, életmódod, valamint táplálkozási szokásaid., anyagcseréd, és belső szerveid optimális működését. Pontos és szakszerű diagnózist követően elmagyarázzuk a lehetséges kezeléseket, ha szükséges más alternatív kezelési lehetőségeket is beillesztünk, annak érdekében, hogy ne csupán pénztárcád, hanem a kiválasztott testrészeid is elképzelésed szerint fogyjanak. Méréseink eredményét pontosan és precízen dokumentáljuk.

Mi valóban likvidáljuk a zsírsejtjeid!  – A kezelés során a felszínről bevitt szabályozottan intenzív hőhatás maximalizálja a zsírsejtek falának áteresztőképességét, melyek a belsejükben tárolt zsírokat a nyirokrendszerbe és  szövet közti zónákba engedik el. Az ily módon felszabadult zsírokat saját innovatív technológiáinkkal bontjuk le szervezetedben.

És mitől szépül varázslatosan bőröd? – A kezelés során a felszínről bevitt szabályozottan intenzív hő hatására a bőr feszességét adó kollagénrostok összehúzódnak, és ez azonnali feszülést eredményez bőrödnek. Ezzel párhuzamosan a hőterhelés hatására a bőr kollagéntermelő sejtjei aktivizálódnak. A sejtek javított működése minden esetben együtt jár egy hosszabb távú regenerációval , mely a kezeléssorozatot követően is pozitív és tartós változásokat eredményez.

És mitől lesz tartós az eredmény? – A javított szöveti funkcióknak köszönhetően a szervezetbe bevitt tápanyagok sokkal nehezebben fognak ismételten lerakódni az általunk kúraszerűen kezelt területeken, így az elért eredményeink tartósak lesznek. A továbbiakban elegendő lesz egy-egy “emlékeztető” kezelés ahhoz, hogy megőrizzük az elért eredményeket.

This is custom heading element

hu_HUHungarian